Yorgun sürücülere özel ücretsiz dinlenme garajları

Sodimac, Peru merkezli ev ürünleri ve dekorasyon malzemeleri satan Koçtaş benzeri bir şirkettir. Geçtiğimiz günlerde hayata geçirdiği reklam kampanyası tüm dünyada büyük yankı uyandırdı. Kampanyanın detayları şöyle:

Sodimac Dinlenme Evi yorgun sürücüleri, bir araba girecek şekilde dekore edilmiş ücretsiz şekerleme yapabilecekleri bir garaja yönlendiriyor. Yorgun ve uykusuz araç kulllanımı, küresel trafik kazalarının en önemli sebeplerinden biridir. Daha önce İspanya’daki Harken Projesi’nde sürücülerin dikkatini canlı tutan emniyet kemeri ile araç koltuklarına yerleştirilmiş sensörleri ve Avusturalya’da sürücünün dikkati dağılmaya başladığında otomatik olarak yavaşlayan Dikkat Enerjili Arabaları görmüştük. Şimdi ise Sodimac aynı sorunu çözmek için bir kampanya başlattı. McCann Lima tarafından tasarlanan Sodimac Dinlenme Evi; Panamericana Sur karayolu üzerinde seyahat eden yorgun sürücüler için hem bir sığınak noktası hem de başarılı bir reklam kampanyasıdır.

Tek arabalık, yatak odası şeklinde dizayn edilmiş garajlarda ücretsiz internet hizmetinin yanı sıra uyku bandı ve sıcak içecek servisi bulunmakta. Bunlara ek olarak ziyaretçilerin 7/24 güvenliklerinin sağlandığını da belirtmekte fayda var.

Yaratıcı reklam kampanyasının aşağıdaki tanıtım videosunu izlemenizi öneririz:

Sodimac Dinlenme Evi  daha deneyimsel pazarlama için kullanılan, reklam kampanyalarının son örneğidir. Sodimac Dinlenme Evi diğer ülkelerde de işlevsel olabilir mi?

 

İlginizi çekebilir

İlginç Bilboard Reklamlar
Reklam ve Pazarlama Alanındaki En İyi İş Fikirleri

Bir yanıt yazın

Avatar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir