Girişimcilerin Kullanması Gereken 17 Uygulama

Kendi çalışanlarınızı işe alıp size yardımcı olmalarını sağlamadan önce, size yardımcı olabilecek bazı uygulamalardan yararlanabilirsiniz.

Eğer günümüz iş sektöründeki birçok insan gibiyseniz, yapılacaklar listenizde milyonlarca şey vardır ve nereden başlayacağınızı bilemiyorsunuzdur.

Araştırma yapmalı, iş birliğinizi hızlandırmalı, iletişiminizi arttırmalı, mallarınızı satmalı, hayran kitlenize ulaşmalı, vaktinizi ayarlamalı ve hesaplarınızı takip etmelisiniz. Bunlar yapmanız gerekenlerden sadece birkaçı. Peki bunların hepsini nasıl yapacaksınız? Günümüz dünyasında, sizin için yapılması gerekenleri hallederek İşinizi otomatikleştirecek birçok uygulama bulunuyot.

İşte sizlere her girişimcinin kullanması gereken 17 uygulama:

 

1. Accompany

Sanal “Personel Şefi” olarak lanse edilen Accompany uygulaması, size e-posta göndererek büyük toplantılarınız için hazırlanmanıza yardımcı oluyor. Herhangi bir durumda başarılı olabilmeniz için ihtiyacınız olan tüm bilgileri size sağlıyor. Accompany, Google ve Microsoft e-posta hesabınıza, mobil takviminize ve Facebook ve Twitter hesaplarınıza bağlanarak çalışıyor. Her kişinin bir özetini çıkarmak için kişisel verileri inceliyor, biyografileri ve diğer çevrimiçi bilgileri değerlendiriyor.

 

2. Pocket

Bu “daha sonrası için sakla” uygulaması yararlı yazıları, ilgi çekici videoları ve gelecekte kullanmak isteyebileceğiniz diğer tür içerikleri sizin için dosyalıyor. Daha sonra kontrol etmek istediğiniz her şeyi Pocket uygulamasına yerleştirebilir ve internetiniz olmasa bile telefonunuzdan, tabletinizden veya bilgisayarınızdan bunlara ulaşabilirsiniz.

 

3. Slack

Bu ekip iletişim aracı, grupları aynı yerde birleştirerek, nerede olursanız olun bilginin anında erişilebilinir ve aranabilir olmasını sağlıyor. Günlük 4 milyon aktif kullanıcısı ile Slack günümüzde en hızlı büyüyen işletmeler arası uygulama olarak biliniyor.

 

4. Motivation Daily & Positivity

Eğer önemli amaçlarınızı ve hayallerinizi gerçekleştirmek için günlük motivasyon arıyorsanız bu uygulama tam size göre. Sizin odaklanmanızı sağlayacak sözler içeren basit ve çizelgeli bir formata sahip. Bu uygulama, sağlık ile ilgili hedefleriniz, okul veya iş için hazırladığınız projeleriniz veya sadece ilham vermek için size oldukça yardımcı olacaktır.

 

5. Buffer

Güçlü bir sosyal medya yayınlama aracı olarak Buffer, sosyal medyadaki içeriğinizi zamanlamanız için işleri kolaylaştırarak hedef kitlenize kolayca ulaşmanıza yardımcı olmaktadır. Tek bir tıklama ile birçok sosyal ağda aynı anda içeriğinizi paylaşabilir ve takipçilerinizin güncellemelerinizi görmesi için en uygun zamanda yayınlanmasını sağlayabilirsiniz.

 

6. Salesforce1

Salesforce1, doğrudan müşterileriniz ile iletişime geçmenizi ve işlerinizi telefon ile yürütmenizi olanaklı kılmaktadır. Tüm müşteri bilgilerini tek ve birleştirilmiş bir platforma ekleyerek pazarlama, satış, müşteri hizmetleri ve iş analizi dahil olmak üzere müşteri merkezli bir iş kurmanıza yardımcı olur. Bu sayede müşterilerinizi daha iyi anlayabilir ve işlerinizin başarısını arttırırken gerçek zamanlı olarak nerede olursanız olun daha yerinde kararlar alabilirsiniz.

 

7. Square

Square kredi kartı işlemleme, her boyuttaki işletmeler için çalışmaktadır ve herhangi bir yerden kolayca yönetilebiliniyor. Square, Visa, MasterCard, Discover ve American Express kredi kartlarını kabul etmenizi olanaklı kılıyor. Üye olduktan sonra size ücretsiz bir manyetik şeritli kart okuyucu gönderiyorlar (çipli kartları bile okuyabilen son model bir ürün). Ya da seyyar satıcılar, iPadlerini kullanarak satış yapabiliyor. Square Register uygulaması aynı zamanda işletmenizin her alanını yönetmek için diğer yararlı araçlara da sahiptir.

 

8. Toggl

Toggl, vaktinizi ayarlamak için kullanabileceğiniz ve zaman çizelgesi ihtiyacını ortadan kaldırabilecek en basit uygulamadır. Bu uygulama, bir bilgisayar veya akıllı telefon üzerinden işlerinizi takip etmenizi olanaklı kılıyor. Bu sayede artık vaktinizi hiç boşa harcamayacaksınız. Projeniz veya herhangi bir toplantınız için alarmınızı da kurabilirsiniz.

 

9. Trello

Trello, projelerinizi listelere ve kartlara aktararak işlerinizi kolayca organize edebilecek olan bir iş birliği aracıdır ve bu sayede işinizi ve hayatınızı rahatlıkla kontrol edebileceksiniz. Tek bir seferde neyin üzerinde çalışmanız gerektiğini, kimin o iş üzerinde çalıştığını ve projedeki süreci görebilirsiniz. Görevler, aile işleri veya seyahat planları da dahil olmak üzere proje yönetimini oldukça kolay ve eğlenceli bir hale sokmaktadır.

 

10. MobileDay

Bu tek tıklamayla arama yapan uygulama, tüm konferans görüşmelerinizi zamanında yapmanızı sağlıyor. MobileDay ile artık konferans görüşmelerini veya şifrelerini unutmayacaksınız. Bu uygulama otomatik olarak iOS veya Android takviminiz ile senkronize oluyor ve aramalarınızı tek tıklama ile yapmanıza olanak tanıyor. Bu sayede nerede olursanız olun işinizin başında olabiliyorsunuz.

 

11. Workflow

Workflow, uygulamalarınızın en iyi özelliklerini birleştirmenize yardımcı oluyor. Bu sayede birden fazla uygulamanın aşamalarını tek bir yerde toplayabiliyorsunuz. Workflow ile kısa yollar yaratabiliyor, medyanızı ve içeriğinizi yönetebiliyorsunuz. Karmaşık görevleri tamamlamak için adeta bir İsviçre çakısı olan bu uygulama ile sanki kendi uygulamanızı yaratıyor gibi hissedeceksiniz.

 

12. Box

Box; dosyaları paylaşmak, iş arkadaşlarınız, müşterileriniz ve ortaklarınız ile iş birliği yapmak için kolay ve güvenli bir yol sunuyor. İş akışını basitleştirmek, dosyaları bir arada tutmak ve ekibinizin olup bitenden haberdar olmasını sağlamak için size yardımcı oluyor. Ek olarak e-posta eklerinizi de sizin adınıza derliyor. Herhangi bir cihaz üzerinden herhangi bir yerden belgelerinizi yaratabilir, düzenleyebilir ve diğerleri ile paylaşabilirsiniz. Dosyaları indirmeye gerek kalmadan tüm belgeyi de görüntüleyebiliyorsunuz.

 

13. Wunderlist

Wunderlist kişisel hayatınız ve kariyeriniz ile ilgili yapmanız gerekenleri sizin adınıza derleyerek kolayca paylaşılabilinir bir liste haline getiriyor. Bulut tabanlı bir iş yönetim uygulaması olarak alışveriş listelerinizden, ev ile ilgili yapmanız gereken aktiviteleri planlamaya, seyahat planlarınızdan, projelerdeki iş birliklerinize kadar her şeyi daha kolay bir hale getiriyor. Telefonunuz, tabletiniz ve bilgisayarınız ile kendisini senkronize ediyor ve bu sayede listelerinize her yerden ulaşabiliyorsunuz.

 

14. CloudMagic

Eğer mail kutunuz batan bir geminin suyla dolmasından daha hızlı doluyorsa CloudMagic tam da size göre. Bu e-posta yönetim uygulaması platformlar arası yetenekleri, kullanıcı arayüzü ve arama özellikleri ile bilinmektedir. Aradığınız şeyi bulmak için şimdiye kadar almış olduğunuz tüm mailleri tarayabiliyor. Birden fazla hesap destekleyebiliyor ve Evernote, Pocket, Trello, Salesforce ve Microsoft OneNote gibi uygulamalara bağlanmasını sağlayan Cards adında bir özelliğe de sahip. Bu, kullanıcıların e-postalarını kapatmadan istedikleri bilgiye ulaşmalarına olanak tanıyor.

 

15. Wave

Wave, profesyonel faturalar oluşturup, göndermenize yardımcı oluyor. İşlerinizin organize ve sorunsuz bir şekilde yürümesine yardımcı olmasının yanı sıra gelirinizi ve giderlerinizi de sizin bir şey yapmanıza gerek kalmadan fatura tarama özelliği ve banka bağlantıları ile hesaplıyor. Banka veri çekimi, faturalama ve gider izleme, hesapların özelleştirilebilinir bir çizelgesi ve günlük işlemler gibi çevrimiçi küçük işletme yazılım ürünlerine de sahip.

 

16. HelloSign

HelloSign, imza işlerinizi halletmek için kullanabileceğiniz en basit yöntem, çünkü ofisinize uğramanıza gerek kalmadan onları görüntülemenize yardımcı oluyor. Uygulama bir dosyanın, yazdırılıp, taranıp, imzalanma yükünden sizi kurtarıyor. Herhangi bir PDF dosyasını imzalamak ve ilgili kişiye göndermek için parmak izinizi kullanıyor.

 

17. 1Password

Şifrelerinizi unutmamak için yazdığınız küçük yapışkan notlardan artık kurtulun. 1Password çevrimiçi olarak bu bilgileri güvenli bir yerde sizin adınıza saklıyor. Bu uygulama tüm şifrelerinizi ve diğer özel bilgilerinizi saklayıp koruyor. Popüler tarayıcılar için uzantıları ve eklentileri de bulunuyor ve kredi kartı, banka hesapları ve lisanslar gibi diğer şeyleri de güvenle sizin adınıza saklayabiliyor. Tüm bilgileri bir web sayfası formu aracılığıyla doldurabiliyorsunuz ve bu sayede güvenlik sorularının ve diğer bilgilerin yanıtlarını asla unutmuyorsunuz.

 

İlginizi çekebilir

Yalnız Çalışan Her Girişimcinin Kullanması Gereken 14 Uygulama
Yaratıcısını Zengin Eden Mobil Uygulamalar

Bir yanıt yazın

Avatar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir