Klik Emlak ücretsiz bayilik veriyor!

Ofisiniz için ihtiyaç duyacağın ışıklı tabela, masa ve tüm araç gereçleriniz bizim tarafımızdan ücretsiz sağlanmakta. Ayrıca bayilik bedeli de alınmıyor!

Klikemlak.com emlak sektörünü tek bir çatı altında buluşturmayı hedefleyen, kesintisiz, yüksek kaliteli hizmeti, güncel ve detaylı ilanları, haberleri ile emlak sektörünün nabzını tutan emlak platformudur.

Ekim 2005 de profesyonel ekibi ile hızlı çalışmalarına başlayan klikemlak.com Mart 2005 de siteyi emlak ofislerine açmıştır.

 

Hedefimiz

klikemlak.com’un öncelikli hedefi bireysel kullanıcılarımıza ve kurumsal iş ortaklarımız emlak ofislerine, hem görsel hem de teknik olarak yüksek kalitede hizmet vermek ve emlak sektöründeki tüm oyuncuları tek bir çatı altında buluşturmaktır.

 

Amaçlarımız

Emlak ofislerinin ilk tercihi olmak: Sınırsız ve detaylı portföy yayınlama imkanı ile bilinçli ve alım gücü yüksek hedef kitleye ulaşma olanağı emlak ofisleri ile işbirliğimizin temelidir.

Emlak arama zahmetini en aza indirmek: Sitede üye olmadan zahmetsizce detaylı ilan aramak, kriterleri verilen yeni ilanlardan haberdar edilmek, ilanlar arasında karşılaştırma yapabilmek emlak arama zahmetini en aza indiren kullanıcı dostu bir site olmamızı sağladı.

Emlak sektörünü tek bir çatı altında toplamak: Doğru, kaliteli hizmet ile profesyonel emlak ofislerini, inşaat firmalarını ve ne aradığını bilen bilinçli alıcıları sektörün tek adresinde buluşturmayı hedeflemektedir.

Güncel ve doğru hizmetin önemini vurgulamak: Gerçek alıcı ve satıcıları ,doğru ve güncel ilanlar için buluşturmak ve hedeflerine hızlı ulaşmalarını sağlamak.

Sektöre yeni hizmetler sunmak: Sektör kalitesini ve verimini artıracak teknoloji destekli tüm yenilikleri hızlı ve gelişmekte olan emlak sektörüne sunmak.

 

Bayilik şartları nelerdir?

Girişimci bir ruha sahip markamıza değer katabileceğine inan bay ve bayan girişimciler aramaktayız.

Bayilik bedeli: Alınmıyor

 

Verilen bayilik destekleri

  • Personel desteği
  • Eğitim desteği
  • Pazarlama desteği
  • Bölge koruması
  • Yer seçimi
  • Reklam desteği

Başvuru ve detaylı bilgi için:  www.klikemlak.com

Bir yanıt yazın

Avatar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir