Patlamış bisiklet tekerleklerini 60 saniyede tamir eden alet

İşte sizlere harika bir girişim ürünü daha. Patchnride kolay bir manevrayla herhangi bir patlağı kalıcı olarak tamir eden seyyar bir alettir.

Bisikletçilerin en büyük kabuslarından biri özellikle uygunsuz anlarda olan ve tamir esnasında ellerin kirlenmesine neden olan lastik patlamalarıdır. New York’da yer alan bisiklet sürücülerinin bisikletlerini tamir etmelerine yardımcı olacak her türlü aleti bulabilecekleri 24 saat hizmet veren Bikestock ekipman satış otomatlarını önceden duymuşsunuzdur. Patchnride isimli yeni alet de kolay bir manevrayla herhangi bir patlağı kalıcı olarak tamir etmenizi sağlayan seyyar bir alettir.

Genelde patlamış bir lastiği tamir etmek için tekerlek çıkarılır, dış lastik sökülür ve patlayan bölge bulunarak yama yapılmaya çalışılır. Bu zaman alır ve sıklıkla doğru bir şekilde uygulanmaz. Bu nedenle bisikletçilerin birçoğu yama yapmak yerine yeni bir iç lastik kullanır ve patlamış olanı da çöpe atar. Patchnride patlak tamirini kolaylaştıran basit bir alettir.

Aletin sonunda bir uç vardır ve içinde de yama malzemesi olan tek kullanımlık bir kartuş vardır. Bisikletçiler lastik patladığında sızıntının yerini tespit eden Patchnride sızıntı bulma solüsyonunu tekerleğe sürtüyor. Deliğin yerini tespit ettikten sonra tekerleği basitçe sıkıyorlar, ucu tekerleğe sokuyorlar, geri çekiyorlar ve yama sayesinde delik kapanıyor. Bisikletçiler 60 saniyelik bu süreci tamamladıktan sonra tekerleklerine hava basıyorlar ve yollarına devam ediyorlar.

Patchnride hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyin:

Bu muhteşem ürünün fiyatı da oldukça makul. Patchnride siparişle 25 dolara satlmaktadır. Henüz ülkemizde bulunmayan bu girişimcilik ürünü karlı bir iş fırsatına dönüştürülebilir. Ürünün distribütörlüğünü alarak Türkiye’de pazarlamasını yapabilirsiniz. Konu hakkında detaylı bilgi için lütfen iletişime geçiniz.

Avatar

Yazar : iş kurmak

Bir yanıt yazın

Avatar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir